Blogg

En webbyrå från insidan

Teknikutbildarna

Nya teknikutbildarna.se lanseras

Idag smyglanserar Teknikutbildarna sin nya hemsida. Sajten är byggd på WordPress och WordPress e-commerce, där hela utbildningskatalogen finns som en renodlad webbshop.
Teknikutbildarna siktar på att bli ett av Sveriges ledande utbildningsleverantörer inom teknikutbildningar, distansutbildning och webbkurser – allt för din kompetensförsörjning.

Besök www.teknikutbildarna.se

Är du också intresserad av att kombinera företagssajt, blogg och e-handel med WordPress? Kontakta Markus på markus@tigerton.se eller 0733 19 55 82 så berättar jag mer.

Kommentera

Vad roligt att du vill kommentera vår blogg! Vi älskar uppmärksamhet men ogillar elakheter så håll det rumsrent och trevligt.

Har ER webbutvecklare (också) startat ETT miKrobryggeri i Pajala?

Vi har nära samarbeten med både IT-konsulter, reklambyråer, fotografer, PR-konsulter och andra webbyråer. Ibland kan vi något som ingen annan behärskar, ibland är det precis tvärtom. Så om du har ett projekt som kräver specialistkunskap i WordPress eller om din webbutvecklare hastigt och lustigt bestämt sig för att starta ett ekologiskt mikrobryggeri i Pajala (de har ju en tendens att göra det) – mitt i ett brinnande projekt – tveka inte att höra av dig till oss så löser vi det.