Blogg

En webbyrå från insidan

Från Malmö till København

Vi beger oss från Malmö över sundet för att berätta om det nya medicinska uppslagsverket för läkare och annan sjukvårdspersonal, den här gången på danska, www.praktiskmedicin.dk
Den nya sidan för Praktisk Medicin Danmark har byggts om helt i WordPress och hyser flera nya funktioner så som inloggnings- och kodsystem, utvecklad annonshantering och avancerade sökfunktioner, dessutom är sidan anpassad för mobila enheter.
Innehållet består av närmare 700 olika sjukdomsbeskrivningar och behandlingar som används flitigt av den Danska sjukvården.
Ta en titt du också www.praktiskmedicin.dk

Kommentera

Vad roligt att du vill kommentera vår blogg! Vi älskar uppmärksamhet men ogillar elakheter så håll det rumsrent och trevligt.

Har ER webbutvecklare (också) startat ETT miKrobryggeri i Pajala?

Vi har nära samarbeten med både IT-konsulter, reklambyråer, fotografer, PR-konsulter och andra webbyråer. Ibland kan vi något som ingen annan behärskar, ibland är det precis tvärtom. Så om du har ett projekt som kräver specialistkunskap i WordPress eller om din webbutvecklare hastigt och lustigt bestämt sig för att starta ett ekologiskt mikrobryggeri i Pajala (de har ju en tendens att göra det) – mitt i ett brinnande projekt – tveka inte att höra av dig till oss så löser vi det.