100% WordPress

Utan – innan – bortom

Beslutet ”100% WordPress” var inte svårt att ta. Efter två decennier av webbutveckling vet vi vad vi talar om när vi säger att WordPress är ett överlägset alternativ när det gäller såväl användarvänlighet som funktionalitet och skalbarhet. Idag utgår det mesta vi tar oss för från WordPress. Vi besöker föreläsningar, utvecklar våra egna plugin och tänjer på gränserna genom alla de utmaningar våra kunder ställer oss inför.

Hemsidor

Ett hem på webben kan bestå av allt ifrån en enkel landningssida till en omfattande webbplats med till exempel innehåll på flera språk, inloggning för kunder, omfattande distribution av material och integration med andra system. Oavsett vad du har för behov eller budget kan vi bygga din nya WordPress-hemsida.

Webbshoppar

WooCommerce, WordPress eget plugin för e-handel, har på kort tid blivit den vanligaste plattformen för att sälja produkter och tjänster online. Förutom att bygga din nya webbshop kan vi även integrera den med exempelvis affärssystem eller frakttjänst.

Webbappar

Vi använder WordPress som grund för alla typer av webbappar. Budhantering, deklarations-tjänst, digitala årsredovisningar och röstningsverktyg är bara några exempel på webbappar vi byggt med WordPress som grund.

WordPress – NoStress

Pris från 3 500 kr/år

Vi vill göra det så enkelt för dig som möjligt. Därför har vi tagit fram en tjänst som vi kallar WordPress – NoStress. Genom den erbjuds du som sajtägare ett bekymmersfritt webbliv. Vi vårdar din WordPress-sajt lika omsorgsfullt som en välklippt häck i Jardin des Plantes.

Visste du att…

…varje ny WordPress-version är döpt efter en jazzmusiker. Version 1.0 döptes till Miles Davis. Sedan dess har bl.a. Mingus, Getz, Coltrane och Fitzgerald förärats en version. Vem vet, kanske kommer en framtida version heta Johansson eller Zetterlund.

Kolla om din favoritkatt finns med här

Plugins

En av WordPress största styrkor är alla tillägg du kan installera. Är det något du saknar i WordPress så har antagligen någon annan redan tänkt på det och tagit fram en lösning som du kan använda. Många plugins är gratis men det finns också företag som erbjuder kommersiella plugin med en väl fungerande support. Vi på Tigerton drar även vårt strå till WordPress-stacken genom att utveckla egna plugin när behov uppstår. Alla finns som gratisversioner att tillgå via WordPress Plugin Directory.

Teman

Eget tema eller köpt tema? Vi föredrar oftast att utgå från ett tomt skal, men hjälper också dig med en mindre budget att anpassa ett färdigt tema efter önskemål. Fördelen med att koda ett eget tema är att du får full kontroll och kan bygga den sajt som du vill ha. Fördelen med ett tema är att du får en snygg sajt på plats med liten arbetsinsats.

Appar

Genom script som Xamarin är det nu möjligt att bygga appar med WordPress som grund. Apparna kan bete sig precis som en s.k. ”native app” och kan distribueras via Appstore och Google Play men med fördelen att de är helt webbaserade och kan administreras med WordPress. För dig som är i behov av både en hemsida och en kompletterande app kan innehållet naturligtvis hanteras via en och samma installation.

Visste du att frasen ”wordpress hej världen” genererar 344 000 träffar på Google. Merparten av de resultaten är WordPress-sajter där sajtägaren inte ens bemödat sig med att ta bort det standardinlägg som följer med varje WordPress-installation. Tillhör du en av dem eller av någon annan anledning vill komma i kontakt med någon som kan WordPress utan, innan och bortom – we’re all yours!

Vi ger dig lianer som du kan svinga dig vidare med genom WordPress-djungeln

Våga fråga!

Har du kört fast med ditt tema? Behöver du hjälp med uppgraderingar? Eller har din hemsida blivit utsatt för hackning? Vi erbjuder snabb och vänlig WordPress-support. Beskriv ditt problem nedan så återkommer vi med ett lösningsförslag och pris.

    Genom att kontakta oss via detta formulär godkänner du våra allmänna villkor som du kan läsa mer om här.Allmänna villkor
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.