E-handel

Sälj och hantera presentkort med Awardit och WooCommerce

Du vill så klart kunna sälja din presentkort både i butik och på nätet. Och du vill inte ha en digital halvmesyr vid sidan om som du knåpat ihop med ett svajigt WooCommerce-plugin. Du vill ha en stabil och generell lösning som kan användas överallt där du säljer dina produkter. Med vårt WooCommerce-plugin kan du enkelt integrera Awardits smarta presentkortshantering direkt i din webbshop.

Läs

Kontoret

Lediga jobb

Vi söker nu nya medarbetare inom områden så som IT-support (nät och hårdvara), driftteknik (hosting) samt WordPress-utveckling. Mer konkret söker vi dig som kan bistå vår IT-ansvarig kring serverdrift, nätverkskonfiguration men också IT-support inom vår organisation. Vi söker också tillskott i vårt WordPress-utvecklingsteam där du får chans att jobba med integrationer, spännande lösningar inom WordPress […]

Läs

Kultur & underhållning

1971-2021

På TV-skärmen ser jag en vilsen John Lennon leda ett demonstrationståg genom Londons gator. På mobilen har någon lagt ut en bild på en medalj som han ska skicka till regeringen för att visa sitt stöd för afghanska tolkar. Tillbaks till TV:n igen, Marvin Gaye frågar vad som pågår och vad som händer, broder.

Läs

Tips

Lider du av lanseringsångest?

Projekt som man lägger mycket av sin sin tid och energi på kan ge ett krypande ångestpåslag när det börjar bli dags att plugga in strålkastarna. Och när korr- och åtgärdslistornas punkter bara tycks bli fler samtidigt som lanseringsdatumet flyttas fram gång på gång är det lätt att drabbas av panik. Men behöver det verkligen vara så?

Läs

Kultur & underhållning

Äntligen!!!!

Det var ett tag sedan, men så plötsligt, innan ni knappt hunnit fått på er pandemimorgonrocken och kaffet fortfarande är rykande hett, en splirrans ny spellista signerad er kulturbärande webbyrå.

Läs

Kunder & projekt

DH Anticounterfeit hjälper globala varumärken få bukt med förfalskningar

När jag var tretton år fick jag en ljusblå pikétröja i present av min moster som semestrat på Kanarieöarna. Den hade en något för stor krokodil på vänsterbröstet och efter en tvätt hade den inte bara krympt en storlek utan även tappat alla proportioner för att kunna bäras med någon som helst värdighet. Men eftersom […]

Läs

E-handel

E-handel med Visma affärssystem, Zpider och WordPress

Tigerton har inlett ett samarbete med norska ON IT som är experter på e-handel med fokus på Vismas affärssystem och business to business. Tigerton bistår ON IT:s kunder med bl.a. webbdesign, frontend- och WordPress-utveckling.

Läs

Kontoret

What’s your name, what’s your number

Vårt telefonnummer har visserligen genererat många spännande förfrågningar senaste tiden, som hantering av p-böter, frågor kring dagisplatser och bortforsling av trädgårdsavfall. Men eftersom vi är först och främst en webbyrå tänkte vi att det är bättre Göteborg Stad får hantera det fortsättningsvis, de har ju både kompetensen och utrustningen, vilket vi saknar båda (särskilt då vi forslade bort den itusågade eken borta vid Lövgärdet via spårvagn till Högsbo kände vi att vi tagit oss vatten över huvudet, Tony spräckte sina nya chinos dessutom).

Läs

Kunder & projekt

EduAdmin, eller är du bara glad att se oss?

Du använder redan EduAdmins populära system för att hantera kurser och deltagare och klurar nu som bäst över hur du enklast kopplar ihop din WordPress-hemsida för att börja sälja utbildningar på webben så det ryker om det. Det är då vi kommer in i bilden…

Läs

Kultur & underhållning

Positiva tongångar från oss till er

Flytta på dig Corona, vi har jobb att göra, sjunger Isley-bröderna. Lou Reed börjar se det och Todd Rundgren har redan sett det, ljuset. Jackie DeShannon anser världen vara i behov av mer kärlek och färre självutnämnda epidemiologer och Ray Davies reflekterar över dagarna i karantän. Vårens spellista är fylld till bredden av positiv energi i pandemins tidevarv. Ta vara på den.

Läs

Reflektioner

Antingen tröttnar viruset på oss eller så tröttnar vi på viruset

När planen flög in i tornen i New York satt jag precis som jag gör nu, framför en datorskärm och byggde webbsidor. Eller jag byggde inte så mycket, för jag var lika delar skrämd och fascinerad som alla andra som sög i sig klipp efter klipp på flygplan och skyskrapor i olika vinklar. Det som skiljer från idag, nu när vi återigen katapultkastas ut från vår trygga vardag, är att min tjugo år mognare hjärna bättre kan hantera flera tankar samtidigt.

Läs

Okategoriserad

Senvintern/förvårens stora spellista är äntligen här

Tigerton bjuder på den mörkaste spellistan vi lyckats knåpa ihop hittills. Sätt hörlurskåporna till rätta och frigör endorfinerna.

Läs

Kunder & projekt

Sagan om hunden och bollen

Det var en gång en hund som hette Sigge och som älskade att springa efter bollar. Det var en härlig solig dag och Sigge var på väg till ängen med sin matte för att göra det han tycker är allra roligast i livet, att springa efter bollar. Sigge är redan otålig och väntar på att matte ska kasta den färgglada tennisbollen hon har i handen långt ut över ängen. Men inget kast kommer. Ingen härlig tennisboll flyger över himlen.

Läs

Tips

Starta det nya decenniet med ett nätt litet serviceavtal

En tysk kostymklädd man kör sin bil. Plötsligt hörs ett oroväckande ljud från motorn. Mannen börjar flacka med blicken och bekymmersrynkorna i pannan skymtas genom backspegeln. Men snart sprider sig lugnet i hans kropp igen, pannan bli slät och fin och munnen spricker upp i ett snett charmigt leende. För han har ju ett serviceavtal som innebär att hans bil aldrig är längre än tre månader från att vara nyservad och tipptopp. Ljudet kom från bilen bakom så klart. En stackare som inte är lika lyckligt lottad. Mannen trycker ner gasen. Motorn spinner som en katt.

Läs

Kultur & underhållning

Hösten på Tigerton

Hör ni? Det är ljudet av Wynton Marsalis mjutade trumpet som skär genom höstmörkret och som tar en dans med ett eklöv som sakta faller mot marken. Tigerton, den välljudande webbyrån, har gjort det igen och levererat höstens bästa spellista.

Läs

Reflektioner

Hold me closer, tiny data

Vi borde kanske prata om det här med att mäta. Allt. Precis hela tiden. Låt mig börja med att ställa en fråga: Driver du en global social media-plattform med miljontals användare från Bangladesh till Borlänge? Inte? Du säljer värmepannor, i majorna?

Läs

Kunder & projekt

Nya Prové – go’ som en sillfilé!

Långt ute på Önnereds Brygga bland fritidsbåtar och hungriga fiskmåsar gömmer sig en av Sveriges vassaste konsultföretag inom organisationsutveckling och förändringsledning. Genom att utgå från potentialen i varje individ stöttar och leder Provés c:a 100 konsulter organisationer som till exempel genomgår en stor omstrukturering, är inne i en digitaliseringsprocess eller som är i behov av att stärka sin konkurrenskraft.

Läs

Okategoriserad

BMW tar remarketing till en “ny nivå”

Ni vet, när ni just har besökt en webbshop och sedan blir jagade av zombieannonser för robotdammsugare vart ni än försöker fly på internet. Som om det inte är irriterande nog så har BMW (och deras reklambyrå) enligt branschtidningen Resumé “tagit remarketing till nästa nivå”.

Läs

Design

Ny grafisk identitet till Opportunia

Så här ser HR-konsultföretaget Opportunia ut i sin nya grafiska skrud signerad Emma på Din Digitala Byrå Runt Hörnet. Opportunia erbjuder allt ifrånuthyrning av HR-chefer till rådgivning inom specifika områden som rekrytering, medarbetarundersökning, omställning eller lönekartläggning.

Läs

Kultur & underhållning

Silent retreat – bra eller skit?

Medan vi andra har legat på stranden med en drink i ena handen och mobilen i den andra har Amanda varit på ett s.k. silent retreat och fördjupat sig i konsten att göra ingenting. Vi passade på att ställa några frågor till Amanda.

Läs

Kontakta oss