Vanliga frågor och svar

Vad kostar WordPress?

WordPress är gratis och kan laddas ner av vem som helst. Däremot är en del plugin kommersiella med en fast eller årlig kostnad.

Vad kostar ni?

Vi kostar 950 kr i timman exklusive moms. Varje jobb, stort som litet, tidsuppskattas alltid innan arbete påbörjas om inget annat är avtalat.

Hjälp! Jag min hemsida har blivit hackad, vad gör jag?

Ingen fara, vi hjälper dig att rensa upp i databas och filer, uppgraderar WordPress och dina plugins samt säkrar upp hemsidan för framtiden.

Kan ni drifta min hemsida?

Ja, det kan vi. Dessutom har vi erfarenhet av flera olika webbhotell. Vi brukar rekommendera Oderland.se som sitter i samma trappuppgång som oss i Göteborg.

Kan ni skriva?

Ja, vi kan skriva. Och våra texter brukar uppskattas av både människor och spindlar (sökmotorernas alltså).

Kan ni hjälpa mig med nyhetsbrev?

Absolut! Vi föredrar Mailchimp men jobbar med andra tjänster också.

Kan ni hjälpa mig med kärleksbrev?

Vi är övertygade att den typen av meddelande måste ha en personlig avsändare. Lyssna på ditt hjärta, eller bara sno en gammal dikt.

Fotograferar ni?

Jadå, vi både fotar och filmar och samarbetar även med renodlade fotografer.

Kan ni rita?

Ja, både Jenny och Emma är duktiga illustratörer.

Varför heter ni Tigerton?

För att det låter snyggt, lite som Washington eller badminton. Visste du att det finns en småstad i USA som heter just Tigerton? Den ligger i delstaten Wisconsin.

Har ni kul på Tigerton?

Vi har bra och dåliga dagar som alla andra.

En del webbyråer erbjuder olika paket, typ Bas, Medium och Large…

90-talet ringde och vill ha tillbaka sin fråga, nästa…

Favoritfrukt?

Vi vill nog slå ett slag för ananasen där. Den har länge haft en låg status som förmodligen går att skylla på 80-talet, dansbandestetik och pizzerior. Nu är ananasens tid kommen.

Vad tycker ni om att pitcha?

Du menar lägga tid på att presentera en idé utan förankring för någon som inte vet vad den vill ha? Nä, då tycker vi det både är bättre och roligare att jobba tillsammans redan från början. Ett bra första möte brukar vara ett där vi börjar med att spotta ur oss frågor till kunden.

Om det blåser ute och jag tappar en plastpåse på marken, då ligger den ofta helt still, TILLS jag tar beslutet att att böja mig ner och plocka upp den – först DÅ blåser den iväg. Finns det någon fysisk förklaring till detta fenomen och något sätt att motverka det?

Nej det gör det tyvärr inte. Det är Gud som straffar dig. Bara svälj hårt och fortsätt gå rakryggad genom livet.

Kan ni hjälpa mig med Google Adwords och annan digital annonsering?

Jajemensan! Men istället för att erbjuda oss att ta hand om all digital marknadsföring, som många andra aktörer gör (och som säkert kan verka lockande för stressade företagare) så brukar vi råda våra kunder att sköta sina annonseringskonton själva. Det är du som kan din bransch bäst och det kan aldrig någon SEO-konsult lära sig på bara några timmar. Kom ihåg det.

Det skymtar förbi ett par snygga skor i filmklippet på startsidan…

Yes, det är Markus boots av märket Trickers. Sådana skor håller i 20 år om du vårdar dem, då och då.

Ni verkar vara ett härligt gäng, så var börjar vi?

Skicka ett mejl till info@tigerton.se och berätta lite om vad ni vill ha hjälp med så tar vi det därifrån. Ha en bra dag!

Vi ger dig lianer som du kan svinga dig vidare med genom WordPress-djungeln

Våga fråga!

Har du kört fast med ditt tema? Behöver du hjälp med uppgraderingar? Eller har din hemsida blivit utsatt för hackning? Vi erbjuder snabb och vänlig WordPress-support. Beskriv ditt problem nedan så återkommer vi med ett lösningsförslag och pris.

    Genom att kontakta oss via detta formulär godkänner du våra allmänna villkor som du kan läsa mer om här.Allmänna villkor
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.