29 juni, 2018

Ingen sommar är komplett utan ett soundtrack signerat Tigerton

Som vanligt har vi lyckats mixa det allra bästa från senaste månadernas skivskörd varvat med lite obskyr och skönt sommarbrisig yacht-rock. Tack vare vår fingertoppskänsla och gränslösa kärlek till musik är detta det enda soundtrack du behöver i sommar. Listan uppdateras löpande. Enjoy!

Vill du botanisera bland våra gamla spellistor måste vi tyvärr göra dig besviken. Min (Markus) dotter har ”råkat radera” samtliga våra tidigare spellistor. För att lära sig en läxa har hon bestraffats med hundra timmars straffarbete på Tigerton. Så om det plötsligt börjar dyka upp roliga kattvideor och färgglada Overwatchkaraktärer på era sajter så vet ni vad det beror på.

Vi ger dig lianer som du kan svinga dig vidare med genom WordPress-djungeln

Våga fråga!

Har du kört fast med ditt tema? Behöver du hjälp med uppgraderingar? Eller har din hemsida blivit utsatt för hackning? Vi erbjuder snabb och vänlig WordPress-support. Beskriv ditt problem nedan så återkommer vi med ett lösningsförslag och pris.

    Genom att kontakta oss via detta formulär godkänner du våra allmänna villkor som du kan läsa mer om här.Allmänna villkor
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.