Dec 2018

Jazzen 2018

Visste ni att Tigerton är den webbyrå i Sverige med högst andel jazzkonnässörer (25%) i teamet. Hade vi varit Ikea hade det inneburit att över 50 000 av medarbetarna hade kunnat rabbla namnen på alla medlemmar i Miles Davis 60-tals-kvintett* (svindlande tanke!). Baksidan är att de resterande 75% som utgör Tigerton knappt hunnit återhämta sig från jazzklubbsbesöket i Wien i våras, där två pet-flaskor utgjorde huvudinstrument i ensemblen.

Naturligtvis känner vi en skyldighet att då och då lätta på locket till vår djupa brunn av kunskap. Den här gången i form av en liten spellista med några väl valda spår från jazzåret 2018. Enjoy!

*Medlemmarna i Miles Davis 60-tals-kvintett var Ron Carter, Tony Williams, Wayne Shorter, Herbie Hancock och Miles Davis.

Fler nyheter

Alla nyheter
mar 2019

Lyssningstips för teknikoptimister

På podcasten Tyckonom, som drivs av mångsysslaren och den ofrivillige framtidsgurun Johannes Nilsson, diskuteras kultur i allmänhet och…

Våga fråga!

  • Har din hemsida blivit hackad? Eller har ditt WordPress-tema börjat leva sitt egna liv? Beter sig dina plugin som en åttondeklass på skolresa? Och hur mycket kostar egentligen en hemsida? Välkommen att fråga oss om allt WordPress-relaterat.
    Genom att kontakta oss via detta formulär godkänner du våra allmänna villkor som du kan läsa mer om här.Allmänna villkor
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.