Vi är Tigerton

Välkommen till Tigerton. Vi är en platt organisation där alla utvecklar, supportar och designar och ingen står bakom vår rygg och säger obegripligheter som ”kan du göra den där knappen lite sexigare?”. Det gör att vi kan ta oss an alla typer av uppdrag, från stora utvecklingsprojekt till strötimmar med snabb och vänlig WordPress-support – och precis allt där emellan. Vårt arbetssätt är transparent, vår prissättning tydlig och vår approach är vänlig.

Tigerton Göteborg

Tigerton AB
Östra Hamngatan 50
411 09 Göteborg

031-755 66 40

goteborg@tigerton.se

Tigerton Köpenhamn

Tigerton AB
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V

0703 815 203

kopenhamn@tigerton.se

Den komplextyngde strategen

Markus har fler år inom webbranschen än de flesta, både som formgivare och utvecklare. En driven konsult som aldrig särar på form och innehåll.

Markus saknar högre utbildning. Vissa personer i hans närhet skulle kanske hävda att han tyngs av ett visst akademiskt/intellektuellt komplex. För detta kompenserar han genom att lyssna på ”svår jazz” samt läsa böcker skrivna av James Joyce.

Markus Axelsson är lokaliserad i Göteborg.
E-post: markus@tigerton.se

Den ofrivillige nörden

Tony producerade sin första hemsida i samma stund som han skrev sin första HTML-tagg. En utpräglad doer alltså, som alltid lägger ner sin själ i alla projekt han involveras i.

Idag axlar han rollen som designer, projektledare, teknisk installatör och konsult. Det händer även att han fotograferar för olika projekt.
Tony lär ni känna snabbt som en hängiven person med ett gott öga till ”less is more”.
Är förmodligen en av få i Sverige som har betyg i längdskidåkning.

Tony Svensson finns på plats i Göteborg.
E-post: 
tony@tigerton.se

Den sjungande designern

Jenny hävdar själv att hon har ett närmast fotografiskt minne (vi håller fortfarande på att undersöka om det är sant eller om hon bara säger så för att slippa ta noteringar, än så länge har vi inga belägg för det). Jenny bidrar med allt ifrån illustrationer och foto till webbdesign och WordPress-kodning och är alltså på väg att bli lika spretig som oss andra.

Jenny finns just nu i Göteborg.
E-post: jenny@tigerton.se

Den bländande grafikern

Många kända katter är ju bördiga från Uppsala-trakten (Laban från Observatorieparken, Maja Gräddnos och Murre från Skogstibble för att bara nämna några). Vi är glada att vår färskaste webbkatt Emma valde att ta både sitt pick, pack och sin ritplatta tvärs genom landet för att förgylla Tigerton med sina grafiska skills.

Emma finns just nu i Köpenhamn.
E-post: emma@tigerton.se

 

Den beresta praktikanten

Under några månader kommer Anton att förgylla huvudkontoret med sin entusiast och kunskap.

Anton finns just nu i Göteborg.

E-post: anton@tigerton.se

Vi ger dig lianer som du kan svinga dig vidare med genom WordPress-djungeln

Våga fråga!

Har du kört fast med ditt tema? Behöver du hjälp med uppgraderingar? Eller har din hemsida blivit utsatt för hackning? Vi erbjuder snabb och vänlig WordPress-support. Beskriv ditt problem nedan så återkommer vi med ett lösningsförslag och pris.

    Genom att kontakta oss via detta formulär godkänner du våra allmänna villkor som du kan läsa mer om här.Allmänna villkor
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.