WordPress – NoStress

Serviceavtal från 3 500 kr/år

WordPress kommer med ca. 4 större uppdateringar per år. De innehåller olika förbättringar som oftast består av säkerhetsåtgärder för bättre skydd mot intrång och olika funktioner. Med WordPress – NoStress vårdar vi din WordPress-sajt lika omsorgsfullt som en välklippt häck i Jardin des Plantes.

Uppgraderingar

Med WordPress NoStress får du fyra schemalagda uppgraderingar av WordPress och samtliga plugin per år. Vi ser till att allt fungerar och om något plugin har slutat uppdateras så ger vi dig förslag på alternativ.

Backup och övervakning

Inför varje uppgradering tar vi en backup på viktiga filer och kan enkelt återställa om något skulle gå fel. Vi har även en övervakningstjänst där vi får ett meddelande om din sajt är otillgänglig.

Support

Som avtalskund får du prioriterad support via support@tigerton.se.

Vad behöver vi av dig?

Om du ligger på ett modernt webbhotell behöver vi inloggning till en s.k. kontrollpanel varifrån vi kommer åt dina filer och databas. Saknar ditt webbhotell en kontrollpanel så behöver vi inloggning till FTP och databas. Saknar du uppgifter får du kontakta ditt webbhotell först. Det underlättar även om du har en administratörsinloggning till WordPress tillgänglig.

Kontakta oss för serviceavtal här

Vi ger dig lianer som du kan svinga dig vidare med genom WordPress-djungeln

Våga fråga!

Har du kört fast med ditt tema? Behöver du hjälp med uppgraderingar? Eller har din hemsida blivit utsatt för hackning? Vi erbjuder snabb och vänlig WordPress-support. Beskriv ditt problem nedan så återkommer vi med ett lösningsförslag och pris.

    Genom att kontakta oss via detta formulär godkänner du våra allmänna villkor som du kan läsa mer om här.Allmänna villkor
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.