Help!

…I need somebody, not just anybody

Vi kan hjälpa dig med allt WordPress-relaterat. Oavsett om du har kört fast med ditt tema eller letar efter en webbyrå som kan driva hela ditt webbprojekt från start till mål är du välkommen att kontakta oss.
Och vi ger dig alltid en tidsuppskattning som du får godkänna innan vi börjar jobba. Välkommen till Tigerton.

Jag vill ha support

Hjälp! Min hemsida har blivit hackad

Att WordPress-hemsidor som inte uppdaterats på en tid blir utsatta för skadlig kod är inte ovanligt. Som tur är så går det oftast ganska smärtfritt att återställa. Vi raderar all skadlig kod, uppgraderar WordPress och plugin till senaste versionerna och byter vi ut alla dina lösenord. Därefter kontaktar vi ditt webbhotell och notifierar Google att din hemsida är fri från skadlig kod.

Mitt tema ser inte alls lika snyggt ut som demon gjorde

Vi har djup kunskap om hur olika WordPress-teman är uppbyggda och vilka plugin de använder sig av. Låt oss kika lite så kan vi därefter guida dig hur du bygger upp innehållet och de olika blocken på bästa sätt med just ditt tema.

Min hemsida är så seeeeeeeeg

Det finns flera anledningar till att en hemsida går långsamt. Ofta handlar det om plugin som är dåligt kodade, ibland beror det på temat och inte så sällan beror det på att servern på webbhotellet är överbelastad. Vi kan ge dig många tips på hur du kan snabba upp din WordPress-hemsida väsentligt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad behöver vi av dig?

Om du ligger på ett modernt webbhotell är allt vi behöver av dig en inloggning till kontrollpanelen. Saknar ditt webbhotell en kontrollpanel så behöver vi inloggning till FTP och databas. Saknar du uppgifterna får du kontakta ditt webbhotell först. Det underlättar även om du har en administratörsinloggning till WordPress tillgänglig.

Jag vill ha support

Vi ger dig lianer som du kan svinga dig vidare med genom WordPress-djungeln

Våga fråga!

Har du kört fast med ditt tema? Behöver du hjälp med uppgraderingar? Eller har din hemsida blivit utsatt för hackning? Vi erbjuder snabb och vänlig WordPress-support. Beskriv ditt problem nedan så återkommer vi med ett lösningsförslag och pris.

    Genom att kontakta oss via detta formulär godkänner du våra allmänna villkor som du kan läsa mer om här.Allmänna villkor
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.