Support för allt webbrelaterat

WordPress-utveckling, webbdesign och support, vi gör det mesta. Oavsett om du har kört fast med ditt tema eller letar efter en webbyrå som kan driva hela ditt webbprojekt så står vi redo att hjälpa till.

Vi ger en detaljerad tidsuppskattning som du får godkänna innan vi börjar jobba. Välkommen till Tigerton.

Jag vill ha support

The Doer

Du kastar dig hellre in i ett nytt projekt än planerar för mycket (risken finns ju att den sprudlande entusiasmen går förlorad). Du har själv byggt din egen hemsida med WordPress och på egen hand, genom klassisk trial and error, fått de flesta bitar på plats. Nu behöver du någon som kan ta din sajt till nästa nivå, någon som kan optimera prestandan, öka säkerheten, ge snabb feedback och generera fler besökare och kunder. Vi älskar riktiga doers och finns redo för dig i den omfattning du önskar. Vårt arbetssätt är transparent, vår prissättning tydlig och vår approach vänlig.

WordPress-support från 475 kr/30 min

Våga fråga Tigerton

The Letsdoit

Ni har en plan för hur ni ska slå konkurrenterna på fingrarna med en ny digital strategi. Nu letar ni efter en digital byrå som kan förverkliga er vision, någon som kan driva ett lyckat webbprojekt från start till mål och därefter förvalta och vidareutveckla sajten på ett professionellt sätt. Någon som kan hjälpa till att skapa innehåll som får kunderna att älska ditt företag (ännu) mer och som kan förgylla hemsidan med smarta lösningar som ger er det försprång som var enledningen till att ni anlitade oss från första början.

Starta nytt projekt

Hjälp! Min hemsida har blivit hackad

Att WordPress-hemsidor som inte uppdaterats på en tid blir utsatta för skadlig kod är inte ovanligt. Som tur är så går det oftast ganska smärtfritt att återställa. Vi raderar all skadlig kod, uppgraderar WordPress och plugin till senaste versionerna och byter vi ut alla dina lösenord. Därefter kontaktar vi ditt webbhotell och notifierar Google att din hemsida är fri från skadlig kod.

Min hemsida är så seeeeeeeeg

Det finns flera anledningar till att en hemsida går långsamt. Ofta handlar det om plugin som är dåligt kodade, ibland beror det på temat och inte så sällan beror det på att servern på webbhotellet är överbelastad. Vi kan ge dig många tips på hur du kan snabba upp din WordPress-hemsida väsentligt.

Mitt tema ger mig inte ro

Vi har djup kunskap om hur olika WordPress-teman är uppbyggda och vilka plugin de använder sig av. Låt oss kika lite så kan vi därefter guida dig hur du bygger upp innehållet och de olika blocken på bästa sätt med just ditt tema. Kanske är det tid att blicka framåt mot ett eget tema.

Vad behöver vi av dig?

Om du ligger på ett modernt webbhotell är allt vi behöver av dig en inloggning till kontrollpanelen. Saknar ditt webbhotell en kontrollpanel så behöver vi inloggning till FTP och databas. Saknar du uppgifterna får du kontakta ditt webbhotell först. Det underlättar även om du har en administratörsinloggning till WordPress tillgänglig.

Jag vill ha support

Men vad händer sedan?

Ja, det mesta faktiskt. Vi brukar råda våra kunder att om möjligt spara 40% av sin budget till efter lanseringen och hellre se den som ett delmål i projektet snarare än något som ska firas av med ballonger och tårta. För sedan kommer arbetet med att dra trafik, till exempel med hjälp av nyhetsbrev, annonser och sociala medier, skapa kampanjer för nya produkter eller tjänster och vidareutveckla hemsidan med innehåll och funktionalitet.

Våga fråga!

  • Har din hemsida blivit hackad? Eller har ditt WordPress-tema börjat leva sitt egna liv? Beter sig dina plugin som en åttondeklass på skolresa? Och hur mycket kostar egentligen en hemsida? Välkommen att fråga oss om allt WordPress-relaterat.
    Genom att kontakta oss via detta formulär godkänner du våra allmänna villkor som du kan läsa mer om här.Allmänna villkor
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.