29 december, 2017

Tack för 2017!

Nu när vi träder in i det nya året vill vi passa på att tacka för det gångna året! Trots de sedvanliga motgångarna har året förgyllts av nya inspirerande kundkontakter, gamla goda återseende och nya spännande samarbeten.

Den gemensamma höjdpunkten var Berlin-resan som vi gjorde i oktober månad. Det blev en fartfylld resa där vi klarade oss igenom en ordentlig orkan under vårt turistande av vår eminente guide Markus som presenterade de kvarvarande spåren från Berlins forna tid. Vi passade också på att hälsa på webbyrån Bleech – vi vill framföra ett stort tack till Steffen som tog oss igenom en högst intressant introduktion och presentation om företaget – Danke!

Vi vänder nu ryggen mot 2017 och ser fram emot ett ännu, om möjligt, bättre år 2018! Gott nytt år!

Vi ger dig lianer som du kan svinga dig vidare med genom WordPress-djungeln

Våga fråga!

Har du kört fast med ditt tema? Behöver du hjälp med uppgraderingar? Eller har din hemsida blivit utsatt för hackning? Vi erbjuder snabb och vänlig WordPress-support. Beskriv ditt problem nedan så återkommer vi med ett lösningsförslag och pris.

    Genom att kontakta oss via detta formulär godkänner du våra allmänna villkor som du kan läsa mer om här.Allmänna villkor
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.