sep 2018

Valsång

Söndagen den 9 september går vi till valurnorna för att bestämma vilka som ska styra landet de kommande fyra åren. Och sällan har väl ett val varit så snårigt att få en uppfattning om när metadebatterna avlöser varandra och sakpolitiken hamnar i skymundan.

När vi får långa och känslosamma supportmejl från våra kunder brukar vi ha en imaginär överstrykningspenna i huvudet där vi försöker filtrera bort allt som bara är känslor. Kvar brukar då utkristallisera sig två eller tre konkreta punkter som vi faktiskt kan göra något åt. Lite på samma sätt måste man förhålla sig till valrörelsen 2018.

För att du ska komma i rätt mood har vi satt ihop en spellista med lite skönt tillbakalutad och halvmelankolisk popmusik från en tid då allt var så mycket enklare (bara kalla krig, oljekriser och andra bagateller) som förhoppningsvis kan få dig i rätt stämning och du kan se lite mer nyktert på saker och ting innan det är dags att gå till vallokalen.

Fler nyheter

Alla nyheter
mar 2019

Lyssningstips för teknikoptimister

På podcasten Tyckonom, som drivs av mångsysslaren och den ofrivillige framtidsgurun Johannes Nilsson, diskuteras kultur i allmänhet och…

Våga fråga!

  • Har din hemsida blivit hackad? Eller har ditt WordPress-tema börjat leva sitt egna liv? Beter sig dina plugin som en åttondeklass på skolresa? Och hur mycket kostar egentligen en hemsida? Välkommen att fråga oss om allt WordPress-relaterat.
    Genom att kontakta oss via detta formulär godkänner du våra allmänna villkor som du kan läsa mer om här.Allmänna villkor
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.