Paketet för en lyckad webb

Med din eller vår vision kan vi bygga och underhålla din webbplats på bästa sätt. Vi jobbar enkelt och strukturerat för att anpassa rätt mängd tid på rätt sak. Med oss jobbar du indirekt med utvecklare, designer och projektledare.

Webbdesign och identitet

Vi älskar design och layout. Att få sätta oss med en tom sida och börja rita upp din nya hemsida och profil är det roligaste vi vet.

Starta nytt webbprojekt

WordPress

Alla våra hemsidor använder WordPress som grund. Vi anpassar vårt arbetssätt efter dina behov, din ambitionsnivå och din plånbok.

Kontakta en utvecklare

Copywriting

Våra texter uppskattas av såväl människor som spindlar (sökmotorernas alltså). Vi har även nära samarbete med översättningsbyrå.

Få ut det du vill säga på ett snyggt sätt

E-handel

Vi hjälper dig att komma igång med din e-handel gärna med WooCommerce.

Jag vill börja sälja nu, nu, nu!

Fotografering

En bild eller en liten filmsekvens säger mer än tusen ord.

Jag vill satsa på det visuella

SEO och marknadsföring

Öka trafiken och omsättningen med en digital strategi.

Google here I come!

Webbhotell

Har du domäner, e-post och hemsidor utspridda hos flera leverantörer. Vi hjälper dig att se över dina avtal och kan få ner dina kostnader genom att samla dina tjänster hos en eller få leverantörer.

Ja tack!

Support

Har din sajt blivit hackad? Ser något konstigt ut efter en uppdatering? Våga fråga Tigerton! Vi sprider gärna WordPress-kärlek till alla.

Help! I need somebody…

Let’s stick together

Vi sprider gärna WordPress-glädje åt alla. Oavsett om din budget sträcker sig till några timmars support eller om du letar efter en byrå som kan ombesörja för alla typer av webbtjänster är det oss du letat efter.

Serviceavtal – WordPress NoStress

Med WordPress – NoStress vårdar vi din WordPress-sajt lika omsorgsfullt som en välklippt häck i Jardin des Plantes. Detta ingår:

  • Schemalagda uppgraderingar av WordPress, tema och plugin
  • Manuell backup
  • Övervakning
  • Prioriterad support
Från 4000 kr/år

Teckna avtal idag

Våga fråga!

  • Har din hemsida blivit hackad? Eller har ditt WordPress-tema börjat leva sitt egna liv? Beter sig dina plugin som en åttondeklass på skolresa? Och hur mycket kostar egentligen en hemsida? Välkommen att fråga oss om allt WordPress-relaterat.
    Genom att kontakta oss via detta formulär godkänner du våra allmänna villkor som du kan läsa mer om här.Allmänna villkor
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.